Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа

Відокремлений підрозділ `Львівський факультет менеджменту і бізнесу Київського університету культури` • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)
ВМ 100 • К 100
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа
  • Заяв: 5
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендован на контракт: 5
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Мадика Н. В. 224.000 Рекомендовано (к) 150 74
  • Фаховий іспит: 150
  • Середній бал документа про освіту: 74
2 Возняк М. Б. 215.500 Рекомендовано (к) 140 75.5
  • Фаховий іспит: 140
  • Середній бал документа про освіту: 75.5
3 Федюра О. В. 202.400 Рекомендовано (к) 130 72.4
  • Фаховий іспит: 130
  • Середній бал документа про освіту: 72.4
4 Ляхович Д. В. 200.300 Рекомендовано (к) 130 70.3
  • Фаховий іспит: 130
  • Середній бал документа про освіту: 70.3
5 Атаманчук В. Р. 199.100 Рекомендовано (к) 130 69.1
  • Фаховий іспит: 130
  • Середній бал документа про освіту: 69.1