Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа

Відокремлений підрозділ `Львівський факультет менеджменту і бізнесу Київського університету культури` • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 100 • К 100
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа
  • Заяв: 11
  • Рекомендовано всього: 11
  • Рекомендован на контракт: 11
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Пташник Х. О. 265.000 Рекомендовано (к) 180 85
  • Фаховий іспит: 180
  • Середній бал документа про освіту: 85
2 Килівник А. М. 254.000 Рекомендовано (к) 170 84
  • Фаховий іспит: 170
  • Середній бал документа про освіту: 84
3 Поглод О. М. 238.000 Рекомендовано (к) 160 78
  • Фаховий іспит: 160
  • Середній бал документа про освіту: 78
4 Швець О. А. 238.000 Рекомендовано (к) 160 78
  • Фаховий іспит: 160
  • Середній бал документа про освіту: 78
5 Боднар В. М. 217.000 Рекомендовано (к) 140 77
  • Фаховий іспит: 140
  • Середній бал документа про освіту: 77
6 Лебідь Р. А. 216.200 Рекомендовано (к) 150 66.2
  • Фаховий іспит: 150
  • Середній бал документа про освіту: 66.2
7 Пазиняк С. О. 209.000 Рекомендовано (к) 130 79
  • Фаховий іспит: 130
  • Середній бал документа про освіту: 79
8 Стецик Р. П. 207.000 Рекомендовано (к) 130 77
  • Фаховий іспит: 130
  • Середній бал документа про освіту: 77
9 Бойко В. І. 206.000 Рекомендовано (к) 130 76
  • Фаховий іспит: 130
  • Середній бал документа про освіту: 76
10 Гринда Н. А. 204.000 Рекомендовано (к) 130 74
  • Фаховий іспит: 130
  • Середній бал документа про освіту: 74
11 Пітковський В. М. 203.000 Рекомендовано (к) 130 73
  • Фаховий іспит: 130
  • Середній бал документа про освіту: 73