Зачекайте...

181 Харчові технології

Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу • Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 10 • К 10
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 3
Іноземна мова (іспит) , k=1
Співбесіда (залік) , k=0
Фахове випробування , k=1
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Попко Г. А. 12.670 Зареєстровано 4 4.5 4.17
  • Іноземна мова (іспит): 4
  • Фахове випробування: 4.5
  • Інші показники конкурсного відбору: 4.17
2 Сіренко Н. А. 11.500 Зареєстровано 4 4.5 3
  • Іноземна мова (іспит): 4
  • Фахове випробування: 4.5
  • Інші показники конкурсного відбору: 3
3 Мамедова О. П. 5.000 Зареєстровано 5
  • Інші показники конкурсного відбору: 5