Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Факультет біолого-технологічний • Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 02.09.2019-29.02.2024 (4р 6м)
ВМ 60 • БМmax 5 • К 55
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Заяв: 3
  • Конкурс на бюджет: 0.2
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
Українська мова та література (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.35 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.25 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=0.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Шеремета С. В. К 184.926 Рекомендовано (к) 183 184 180 9
  • Українська мова та література (ЗНО): 183
  • Біологія (ЗНО): 184
  • Хімія (ЗНО): 180
  • Середній бал документа про освіту: 9
  • РК
2 Крента С. А. К 152.184 Рекомендовано (к) 155 139 153 7.8
  • Українська мова та література (ЗНО): 155
  • Біологія (ЗНО): 139
  • Хімія (ЗНО): 153
  • Середній бал документа про освіту: 7.8
  • РК
3 Плиска Г. В. Пр. 3 135.711 Рекомендовано (к) 138 128 121 8.6
  • Українська мова та література (ЗНО): 138
  • Біологія (ЗНО): 128
  • Хімія (ЗНО): 121
  • Середній бал документа про освіту: 8.6
  • РК