Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 01.09.2019-28.02.2022 (2р 6м)
ВМ 15 • БМ 10 • К 5
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 10
  • Конкурс на бюджет: 1
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Гутовський Б. О. 0.000 Зареєстровано
2 Яковлева І. С. 0.000 Зареєстровано
3 Жуковська К. М. 0.000 Зареєстровано
4 Третяк Л. В. 0.000 Зареєстровано
5 Гребеннікова А. А. 0.000 Зареєстровано
6 Сімонова Д. О. 0.000 Зареєстровано
7 Берест Є. В. 0.000 Зареєстровано
8 Проневич Я. І. 0.000 Зареєстровано
9 Деєва Ю. В. 0.000 Зареєстровано
10 Денисенко А. А. 0.000 Зареєстровано