Зачекайте...

242 Туризм

Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу • Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 01.09.2019-10.01.2021 (1р 4м)
ВМ 20 • К 20
Сфера обслуговування / Туризм
  • Заяв: 2
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (іспит) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Триус Є. О. 291.000 До наказу (к) 106 185
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (іспит): 106
  • Фахове випробування: 185
+
2 Комлик С. О. 0.000 Зареєстровано