Зачекайте...

181 Харчові технології

УТЕІ КНТЕУ • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)
ВМ 10 • К 10
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 14
  • Зараховано: 10
  • Оригіналів: 10
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Вереш І. С. 116.000 До наказу (к) 116
  • Фахове випробування: 116
+
2 Машкаринець Р. Ю. 108.000 До наказу (к) 108
  • Фахове випробування: 108
+
3 Жолтані Е. Е. 104.000 До наказу (к) 104
  • Фахове випробування: 104
+
4 Орлик С. О. 104.000 До наказу (к) 104
  • Фахове випробування: 104
+
5 Івасюк А. О. 104.000 До наказу (к) 104
  • Фахове випробування: 104
+
6 Шован А. І. 104.000 До наказу (к) 104
  • Фахове випробування: 104
+
7 Домоні Д. О. 100.000 До наказу (к) 100
  • Фахове випробування: 100
+
8 Кузьма О. В. 100.000 До наказу (к) 100
  • Фахове випробування: 100
+
9 Марко В. П. 100.000 До наказу (к) 100
  • Фахове випробування: 100
+
10 Сокирко В. С. 100.000 До наказу (к) 100
  • Фахове випробування: 100
+
11 Костик Х. В. 0.000 Відмова
12 Танчинець О. І. 0.000 Відмова
13 Адам Д. Д. 0.000 Відмова
14 Югас Й. Й. 0.000 Відмова