Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Біотехнологічний факультет • Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2024 (4р 10м)
ВМ 0
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Заяв: 2
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова та література (ЗНО) , k=0.35
Біологія (ЗНО) , k=0.35
Математика (ЗНО) , k=0.2
Хімія (ЗНО) , k=0.2
Середній бал документа про освіту , k=0.1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Повод О. П. 140.658 До наказу (к) 130 152 122 6.8
  • Українська мова та література (ЗНО): 130
  • Біологія (ЗНО): 152
  • Математика (ЗНО): 122
  • Середній бал документа про освіту: 6.8
  • РК
Квота-1 +
2 Марцишин Б. М. 133.008 Допущено 127 139 107 7.9
  • Українська мова та література (ЗНО): 127
  • Біологія (ЗНО): 139
  • Математика (ЗНО): 107
  • Середній бал документа про освіту: 7.9
  • РК