Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Біотехнологічний факультет • Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2024 (4р 10м)
ВМ 0
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Заяв: 4
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова та література (ЗНО) , k=0.35
Історія України (ЗНО) , k=0.35
Біологія (ЗНО) , k=0.2
Географія (ЗНО) , k=0.2
Середній бал документа про освіту , k=0.1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Волошина В. Д. 138.771 До наказу (к) 131 132 142 7.6
  • Українська мова та література (ЗНО): 131
  • Історія України (ЗНО): 132
  • Біологія (ЗНО): 142
  • Середній бал документа про освіту: 7.6
  • РК
+
2 Федорів Р. С. 130.713 До наказу (к) 111 138 125 8
  • Українська мова та література (ЗНО): 111
  • Історія України (ЗНО): 138
  • Біологія (ЗНО): 125
  • Середній бал документа про освіту: 8
  • РК
+
3 Матвійчук К. С. 118.779 Допущено 109 102 123 10
  • Українська мова та література (ЗНО): 109
  • Історія України (ЗНО): 102
  • Біологія (ЗНО): 123
  • Середній бал документа про освіту: 10
  • РК
4 Шевчук А. В. 113.679 Допущено 105 114 107 5.4
  • Українська мова та література (ЗНО): 105
  • Історія України (ЗНО): 114
  • Біологія (ЗНО): 107
  • Середній бал документа про освіту: 5.4
  • РК