Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 02.09.2019-15.03.2021 (1р 6м)
ВМ 30 • БМ 15 • К 15
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 15
  • Конкурс на бюджет: 1
  • Оригіналів: 15
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Чаєвська Я. А. 0.000 Зареєстровано +
2 Сахно Е. О. 0.000 Зареєстровано +
3 Коваленко Р. В. 0.000 Зареєстровано +
4 Герасименко С. М. 0.000 Зареєстровано +
5 Гринь Л. М. 0.000 Зареєстровано +
6 Костенко А. В. 0.000 Зареєстровано +
7 Козик В. С. 0.000 Зареєстровано +
8 Лукошкова В. Г. 0.000 Зареєстровано +
9 Данильченко В. М. 0.000 Зареєстровано +
10 Ліщинська Ю. О. 0.000 Зареєстровано +
11 Аксіньїна О. І. 0.000 Зареєстровано +
12 Рогожко А. В. 0.000 Зареєстровано +
13 Бутенко О. О. 0.000 Зареєстровано +
14 Лобода С. П. 0.000 Зареєстровано +
15 Лисак О. А. 0.000 Зареєстровано +