Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 01.09.2019-01.03.2022 (2р 6м)
ВМ 60 • К 28
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 6
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Географія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Пронський Т. О. 411.000 До наказу (к) 124 138 6.9
  • Українська мова та література (ЗНО): 124
  • Історія України (ЗНО): 138
  • Середній бал документа про освіту: 6.9
  • РК
+
2 Вертель В. С. 404.000 До наказу (к) 115 142 6.7
  • Українська мова та література (ЗНО): 115
  • Географія (ЗНО): 142
  • Середній бал документа про освіту: 6.7
  • РК
+
3 Татьяненко Д. В. 360.000 До наказу (к) 106 118 5.6
  • Українська мова та література (ЗНО): 106
  • Історія України (ЗНО): 118
  • Середній бал документа про освіту: 5.6
  • РК
+
4 Іванов М. О. 412.000 Допущено 135 117 8
  • Українська мова та література (ЗНО): 135
  • Математика (ЗНО): 117
  • Середній бал документа про освіту: 8
  • РК
5 Баранов І. О. 384.000 Допущено 126 115 6.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 126
  • Історія України (ЗНО): 115
  • Середній бал документа про освіту: 6.3
  • РК
6 Деменюк М. Є. 354.000 Допущено 107 107 6
  • Українська мова та література (ЗНО): 107
  • Математика (ЗНО): 107
  • Середній бал документа про освіту: 6
  • РК