Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2019-30.01.2022 (2р 5м)
ВМ 4 • К 4
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 6
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Розпутна М. А. 21.000 До наказу (к) 9 12
  • Українська мова (іспит): 9
  • Фаховий іспит: 12
+
2 Лобанова Ю. О. 0.000 Відмова
3 Карпович В. В. 0.000 Відмова
4 Бойко В. О. 0.000 Відмова
5 Диркаченко А. В. 0.000 Відмова
6 Кравченко О. С. 0.000 Відмова