Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 30 • БМ 20 • К 10
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 25
  • Конкурс на бюджет: 1.25
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1 , мін.бал 4
  • Подано заяв: 26
  • Конкурс на бюджет: 1.3
  • Рекомендовано всього: 22
  • Рекомендовано на бюджет: 20
  • Рекомендован на контракт: 2
  • Рейтингові списки 2018 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Лічман М. І. 0.000 Зареєстровано
2 Михалко А. В. 0.000 Зареєстровано
3 Молодинська С. С. 0.000 Зареєстровано
4 Махоня Я. С. 0.000 Зареєстровано
5 Роботько Д. Л. 0.000 Зареєстровано
6 Черненко Є. О. 0.000 Зареєстровано
7 Овсієнко Д. В. 0.000 Зареєстровано
8 Коротков Б. О. 0.000 Зареєстровано
9 Коваленко Т. В. 0.000 Зареєстровано
10 Романько А. І. 0.000 Зареєстровано
11 Гудовська Д. М. 0.000 Зареєстровано
12 Самойленко Б. С. 0.000 Зареєстровано
13 Огурцов К. Р. 0.000 Зареєстровано
14 Радченко М. Г. 0.000 Зареєстровано
15 Бурикіна А. В. 0.000 Зареєстровано
16 Боженко В. М. 0.000 Зареєстровано
17 Стакан О. Є. 0.000 Зареєстровано
18 Светюха О. М. 0.000 Зареєстровано
19 Шевцов В. Ю. 0.000 Зареєстровано
20 Аксьоненко В. В. 0.000 Зареєстровано
21 Тулинський М. В. 0.000 Зареєстровано
22 Мороко Я. І. 0.000 Зареєстровано
23 Мезько Д. О. 0.000 Зареєстровано
24 Федченко Є. К. 0.000 Зареєстровано
25 Аврошко Д. Д. 0.000 Зареєстровано