Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2019-01.10.2020 (1р 0м)
ВМ 26 • К 26
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 6
  • Оригіналів: 5
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1 , мін.бал 1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Карасевич О. І. 0.000 Зареєстровано
2 Колісник Б. Т. 0.000 Зареєстровано +
3 Марченко Є. Є. 0.000 Зареєстровано +
4 Купрієць К. А. 0.000 Зареєстровано +
5 Матвєєнко Ю. В. 0.000 Зареєстровано +
6 Самсонович О. О. 0.000 Зареєстровано +