Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2019м. КиївТаврійський національний університет імені В.І.Вернадського

029 Інформаційна, бібліотечна та архівна справа

Навчально-науковий інститут муніципального управління та міського господарства • Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)
ВМ 25 • БМ 5 • К 20
Культура і мистецтво / Інформаційна, бібліотечна та архівна справа
  • Заяв: 6
  • Конкурс на бюджет: 1
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Українська мова та література (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Іноземна мова (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Вознюк Н. В. Пр. 1 136.400 До наказу (б) 124 143 125 10.8
  • Українська мова та література (ЗНО): 124
  • Історія України (ЗНО): 143
  • Математика (ЗНО): 125
  • Середній бал документа про освіту: 10.8
+
2 Гоц М. Є. Пр. 5 126.600 До наказу (б) 129 130 107 8.8
  • Українська мова та література (ЗНО): 129
  • Історія України (ЗНО): 130
  • Математика (ЗНО): 107
  • Середній бал документа про освіту: 8.8
+
3 Дробязко Є. О. Пр. 2 115.300 До наказу (б) 107 132 100 5.6
  • Українська мова та література (ЗНО): 107
  • Історія України (ЗНО): 132
  • Математика (ЗНО): 100
  • Середній бал документа про освіту: 5.6
+
4 Зборовський Ю. О. Пр. 2 109.400 До наказу (б) 102 110 107 5.7
  • Українська мова та література (ЗНО): 102
  • Історія України (ЗНО): 110
  • Математика (ЗНО): 107
  • Середній бал документа про освіту: 5.7
+
5 Бродзь А. С. К 153.500 Рекомендовано (к) 172 166 119 8.4
  • Українська мова та література (ЗНО): 172
  • Історія України (ЗНО): 166
  • Математика (ЗНО): 119
  • Середній бал документа про освіту: 8.4
6 Вострікова М. О. Пр. 5 146.000 Рекомендовано (к) 160 166 110 7.2
  • Українська мова та література (ЗНО): 160
  • Історія України (ЗНО): 166
  • Іноземна мова (ЗНО): 110
  • Середній бал документа про освіту: 7.2