Зачекайте...

181 Харчові технології

Факультет харчових технологій та сфери обслуговування • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 40 • БМ 5
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 11
  • Конкурс на бюджет: 2.2
  • Зараховано: 9
  • Оригіналів: 9
Фахове випробування , k=1
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Ткаченко Д. Ю. 377.200 До наказу (б) 180 197.2
  • фаховий іспит: 180
  • Середній бал документа про освіту: 197.2
+
2 Паянок О. В. 364.200 До наказу (б) 180 184.2
  • фаховий іспит: 180
  • Середній бал документа про освіту: 184.2
+
3 Масленніков Д. О. 344.600 До наказу (б) 160 184.6
  • фаховий іспит: 160
  • Середній бал документа про освіту: 184.6
+
4 Панасенко Н. Р. 335.400 До наказу (б) 165 170.4
  • фаховий іспит: 165
  • Середній бал документа про освіту: 170.4
+
5 Осіпова Я. Ю. 333.200 До наказу (б) 165 168.2
  • фаховий іспит: 165
  • Середній бал документа про освіту: 168.2
+
6 Зінченко В. М. 316.600 До наказу (к) 154 162.6
  • фаховий іспит: 154
  • Середній бал документа про освіту: 162.6
+
7 Соломка А. І. 311.600 До наказу (к) 132 179.6
  • фаховий іспит: 132
  • Середній бал документа про освіту: 179.6
+
8 Зінченко С. М. 311.200 До наказу (к) 150 161.2
  • фаховий іспит: 150
  • Середній бал документа про освіту: 161.2
+
9 Турик О. В. 301.400 До наказу (к) 136 165.4
  • фаховий іспит: 136
  • Середній бал документа про освіту: 165.4
+
10 Коваленко В. В. 331.000 Допущено 145 186
  • фаховий іспит: 145
  • Середній бал документа про освіту: 186
11 Нудьга О. Б. 326.800 Допущено 155 171.8
  • фаховий іспит: 155
  • Середній бал документа про освіту: 171.8