Зачекайте...

181 Харчові технології

Навчально-науковий інститут харчових технологій • Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 01.09.2019-28.02.2021 (1р 6м)
ВМ 15
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 22
  • Зараховано: 10
  • Оригіналів: 9
  • Рекомендовано всього: 12
  • Рекомендован на контракт: 12
Іноземна мова (іспит) , k=1 , мін.бал 50
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0 , мін.бал 60
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Веременко М. М. 283.173 До наказу (к) 74 195 14.17
  • Іноземна мова (іспит): 74
  • Харчові технології та інженерія: 195
  • Інші показники конкурсного відбору: 14.17
+
2 Мельник І. О. 269.000 До наказу (к) 90 170 77 9
  • Іноземна мова (іспит): 90
  • Харчові технології та інженерія: 170
  • Додаткове фахове вступне випробування: 77
  • Інші показники конкурсного відбору: 9
+
3 Марушкевич Є. О. 233.800 До наказу (к) 75 150 77 8.8
  • Іноземна мова (іспит): 75
  • Харчові технології та інженерія: 150
  • Додаткове фахове вступне випробування: 77
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.8
+
4 Волоконська О. В. 231.900 До наказу (к) 85 140 63 6.9
  • Іноземна мова (іспит): 85
  • Харчові технології та інженерія: 140
  • Додаткове фахове вступне випробування: 63
  • Інші показники конкурсного відбору: 6.9
+
5 Іокіманська А.. 224.600 До наказу (к) 61 155 8.6
  • Іноземна мова (іспит): 61
  • Харчові технології та інженерія: 155
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.6
+
6 Іванків А. М. 223.800 До наказу (к) 76 140 7.8
  • Іноземна мова (іспит): 76
  • Харчові технології та інженерія: 140
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.8
+
7 Юрасова В. М. 203.900 До наказу (к) 56 140 67 7.9
  • Іноземна мова (іспит): 56
  • Харчові технології та інженерія: 140
  • Додаткове фахове вступне випробування: 67
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.9
+
8 Попова К. В. 198.000 До наказу (к) 50 140 8
  • Іноземна мова (іспит): 50
  • Харчові технології та інженерія: 140
  • Інші показники конкурсного відбору: 8
9 Плахотнюк М. О. 182.800 До наказу (к) 69 105 8.8
  • Іноземна мова (іспит): 69
  • Харчові технології та інженерія: 105
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.8
+
10 Матвієць Д. С. 170.000 До наказу (к) 53 110 7
  • Іноземна мова (іспит): 53
  • Харчові технології та інженерія: 110
  • Інші показники конкурсного відбору: 7
+
11 Кучерявенко Ю. П. 302.394 Рекомендовано (к) 88 195 19.39
  • Іноземна мова (іспит): 88
  • Харчові технології та інженерія: 195
  • Інші показники конкурсного відбору: 19.39
12 Федорович Т. О. 299.600 Рекомендовано (к) 90 195 14.6
  • Іноземна мова (іспит): 90
  • Харчові технології та інженерія: 195
  • Інші показники конкурсного відбору: 14.6
13 Рашко Я. М. 280.800 Рекомендовано (к) 87 185 8.8
  • Іноземна мова (іспит): 87
  • Харчові технології та інженерія: 185
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.8
14 Кліменок Д. В. 280.400 Рекомендовано (к) 82 190 8.4
  • Іноземна мова (іспит): 82
  • Харчові технології та інженерія: 190
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.4
15 Махлай А. І. 270.030 Рекомендовано (к) 57 195 18.03
  • Іноземна мова (іспит): 57
  • Харчові технології та інженерія: 195
  • Інші показники конкурсного відбору: 18.03
16 Бучинська Д. В. 269.100 Рекомендовано (к) 86 175 8.1
  • Іноземна мова (іспит): 86
  • Харчові технології та інженерія: 175
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.1
17 Москаленко В. Ю. 267.500 Рекомендовано (к) 80 180 7.5
  • Іноземна мова (іспит): 80
  • Харчові технології та інженерія: 180
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.5
18 Бондур Ю. О. 262.700 Рекомендовано (к) 89 165 8.7
  • Іноземна мова (іспит): 89
  • Харчові технології та інженерія: 165
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.7
19 Кондратенко А. В. 254.500 Рекомендовано (к) 86 160 8.5
  • Іноземна мова (іспит): 86
  • Харчові технології та інженерія: 160
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.5
20 Хмельницька О. Б. 201.300 Рекомендовано (к) 64 130 7.3
  • Іноземна мова (іспит): 64
  • Харчові технології та інженерія: 130
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.3
21 Шиганова О. Ю. 185.840 Рекомендовано (к) 50 125 10.84
  • Іноземна мова (іспит): 50
  • Харчові технології та інженерія: 125
  • Інші показники конкурсного відбору: 10.84
22 Ляпкало В. С. 180.100 Рекомендовано (к) 58 115 7.1
  • Іноземна мова (іспит): 58
  • Харчові технології та інженерія: 115
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.1