Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа

Факультет міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)
ВМ 10 • К 10
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа
  • Заяв: 7
  • Рекомендовано всього: 6
  • Рекомендован на контракт: 6
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 150
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Хоменко А. О. 241.600 Рекомендовано (к) 200 41.6
  • Комплексний тестовий екзамен з «Вступу до гостинності» (письмово): 200
  • Інші показники конкурсного відбору: 41.6
2 Панов Д. В. 215.000 Рекомендовано (к) 165 50
  • Комплексний тестовий екзамен з «Вступу до гостинності» (письмово): 165
  • Інші показники конкурсного відбору: 50
3 Купрікова П. В. 201.900 Рекомендовано (к) 155 46.9
  • Комплексний тестовий екзамен з «Вступу до гостинності» (письмово): 155
  • Інші показники конкурсного відбору: 46.9
4 Новікова К. О. 199.800 Рекомендовано (к) 155 44.8
  • Комплексний тестовий екзамен з «Вступу до гостинності» (письмово): 155
  • Інші показники конкурсного відбору: 44.8
5 Єрьомічева Г. О. 192.300 Рекомендовано (к) 150 42.3
  • Комплексний тестовий екзамен з «Вступу до гостинності» (письмово): 150
  • Інші показники конкурсного відбору: 42.3
6 Груніч М. Р. 186.600 Рекомендовано (к) 150 36.6
  • Комплексний тестовий екзамен з «Вступу до гостинності» (письмово): 150
  • Інші показники конкурсного відбору: 36.6
7 Григор`єва С. О. 42.000 Відмова 42
  • Інші показники конкурсного відбору: 42