Зачекайте...

242 Туризм

Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу • Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 5 • К 5
Сфера обслуговування / Туризм
  • Заяв: 4
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (іспит) , k=1 , мін.бал 100
Вступний іспит (залік) (залік) , k=0
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Войтко А. І. 355.000 До наказу (к) 177 178 100
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (іспит): 177
  • Фахове випробування: 178
  • Вступний іспит (залік): 100
+
2 Логвин Д. М. 344.000 До наказу (к) 154 190 100
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (іспит): 154
  • Фахове випробування: 190
  • Вступний іспит (залік): 100
+
3 Чубченко Д. С. 0.000 Зареєстровано
4 Мороховець Д. В. 0.000 Зареєстровано