Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Молодший спеціаліст (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)
ВМ 2 • К 2
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Заяв: 4
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 124
Біологія (іспит) , k=1 , мін.бал 124
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Томіленко О. Ю. 433.000 До наказу (к) 124 169 140
  • Українська мова (іспит): 124
  • Біологія (іспит): 169
  • Середній бал документа про освіту: 140
+
2 Бабанін Б. О. 423.000 До наказу (к) 124 124 175
  • Українська мова (іспит): 124
  • Біологія (іспит): 124
  • Середній бал документа про освіту: 175
+
3 Колесніков Н. О. 415.000 До наказу (к) 124 142 149
  • Українська мова (іспит): 124
  • Біологія (іспит): 142
  • Середній бал документа про освіту: 149
+
4 Власишин Б. В. 394.000 До наказу (к) 124 124 146
  • Українська мова (іспит): 124
  • Біологія (іспит): 124
  • Середній бал документа про освіту: 146
+