Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)
ВМ 10 • К 10
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Заяв: 2
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 5
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 5
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1 , мін.бал 10
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Гуртенко Є. Г. 16.000 До наказу (к) 7 9
  • Українська мова (іспит): 7
  • Фахове випробування із спеціальності: 9
+
2 Сиром`ятникова М. В. 16.000 До наказу (к) 8 8
  • Українська мова (іспит): 8
  • Фахове випробування із спеціальності: 8
+