Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа

Факультет туризму та міжнародних комунікацій • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)
ВМ 10 • К 10
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа
  • Заяв: 6
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 1
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 1
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 1
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Вереш І. С. 76.600 До наказу (к) 50 26.6
  • Фахове випробування: 50
  • Середній бал документа про освіту: 26.6
2 Горбовський Б. Т. 37.200 До наказу (к) 30 7.2
  • Фахове випробування: 30
  • Середній бал документа про освіту: 7.2
+
3 Бочкор Л. В. 92.000 Допущено 55 37
  • Фахове випробування: 55
  • Середній бал документа про освіту: 37
4 Сабляш Р. Р. 46.000 Допущено 45 1
  • Фахове випробування: 45
  • Середній бал документа про освіту: 1
5 Кашка Е. Р. 40.600 Допущено 35 5.6
  • Фахове випробування: 35
  • Середній бал документа про освіту: 5.6
6 Лагуш В. В. 1.000 Відмова 1
  • Середній бал документа про освіту: 1