Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2019-31.01.2021 (1р 5м)
ВМ 60 • К 6
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 7
  • Оригіналів: 6
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1 , мін.бал 4
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Рябова Н. В. 12.000 Допущено 6 6
  • Українська мова (іспит): 6
  • Письмове тестування з фахових дисциплін: 6
+
2 Дудник Л. О. 12.000 Допущено 5 7
  • Українська мова (іспит): 5
  • Письмове тестування з фахових дисциплін: 7
+
3 Бабійчук Т. М. 11.000 Допущено 6 5
  • Українська мова (іспит): 6
  • Письмове тестування з фахових дисциплін: 5
+
4 Дишлюк А. С. 9.000 Допущено 4 5
  • Українська мова (іспит): 4
  • Письмове тестування з фахових дисциплін: 5
+
5 Зубко О. В. 9.000 Допущено 5 4
  • Українська мова (іспит): 5
  • Письмове тестування з фахових дисциплін: 4
+
6 Осіпчук С. Ф. 8.000 Допущено 4 4
  • Українська мова (іспит): 4
  • Письмове тестування з фахових дисциплін: 4
7 Бронзов Р. В. 8.000 Допущено 4 4
  • Українська мова (іспит): 4
  • Письмове тестування з фахових дисциплін: 4
+