Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2019Тернопільська областьТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя

241 Готельно-ресторанна справа

Факультет економіки та менеджменту • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)
ВМ 2 • К 2
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа
  • Заяв: 3
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 3
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Рем І. В. 9.581 До наказу (к) 5 4.58
  • Іспит з фаху: 5
  • Середній бал документа про освіту: 4.58
+
2 Крисоватий Є. І. 6.125 До наказу (к) 3 3.13
  • Іспит з фаху: 3
  • Середній бал документа про освіту: 3.13
+
3 Демчук Д. Д. 8.837 Допущено 5 3.84
  • Іспит з фаху: 5
  • Середній бал документа про освіту: 3.84