Зачекайте...

181 Харчові технології

Факультет інженерії машин, споруд та технологій • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)
ВМ 5 • К 5
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 2
  • Оригіналів: 1
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 3
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Тимців Х. В. 9.560 Допущено 5 4.56
  • Іспит з фаху: 5
  • Середній бал документа про освіту: 4.56
+
2 Киричок Н. В. 4.833 Відмова 4.83
  • Середній бал документа про освіту: 4.83