Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2019-31.01.2021 (1р 5м)
ВМ 30 • К 15
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 10
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 1
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Охрименко Т. М. 0.000 Зареєстровано
2 Комаренко Л. Є. 0.000 Зареєстровано
3 Музичук В. М. 0.000 Зареєстровано
4 Новиченко Ю. С. 0.000 Зареєстровано
5 Ананченко К. Д. 0.000 Зареєстровано
6 Шевченко В. В. 0.000 Зареєстровано
7 Попель О. Л. 0.000 Зареєстровано
8 Шмігельська Є. В. 0.000 Зареєстровано
9 Середа О. О. 0.000 Зареєстровано
10 Ткаченко І. В. 0.000 Зареєстровано