Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа

Географічний факультет • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 10 • К 10
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа
  • Заяв: 7
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 12
  • Подано заяв: 72
  • Конкурс на бюджет: 3.7
  • Зараховано: 9
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендовано на бюджет: 2
  • Рейтингові списки 2018 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Вовчко О. І. 192.960 До наказу (к) 176 16.96
  • Фаховий іспит: 176
  • Середній бал документа про освіту: 16.96
+
2 Мисько І. М. 183.920 До наказу (к) 164 19.92
  • Фаховий іспит: 164
  • Середній бал документа про освіту: 19.92
+
3 Коцан Б. В. 172.480 До наказу (к) 156 16.48
  • Фаховий іспит: 156
  • Середній бал документа про освіту: 16.48
+
4 Левчук А. О. 160.000 До наказу (к) 144 16
  • Фаховий іспит: 144
  • Середній бал документа про освіту: 16
+
5 Мудрик А. В. 179.120 Допущено 160 19.12
  • Фаховий іспит: 160
  • Середній бал документа про освіту: 19.12
6 Нагайло Х. О. 170.280 Допущено 152 18.28
  • Фаховий іспит: 152
  • Середній бал документа про освіту: 18.28
7 Ярмолюк І. В. 15.240 Відмова 15.24
  • Середній бал документа про освіту: 15.24