Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 02.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 30 • БМ 25
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 23
  • Конкурс на бюджет: 0.92
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1 , мін.бал 10
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Береза М. І. 0.000 Зареєстровано
2 Бутрій О. М. 0.000 Зареєстровано
3 Грейцаровський І. В. 0.000 Зареєстровано
4 Гречух Н. В. 0.000 Зареєстровано
5 Гук М. І. 0.000 Зареєстровано
6 Гусак О. Я. 0.000 Зареєстровано
7 Заваденко Д. В. 0.000 Зареєстровано
8 Заріцька І. С. 0.000 Зареєстровано
9 Кісера І. М. 0.000 Зареєстровано
10 Кушей І. Р. 0.000 Зареєстровано
11 Лехкар Л. І. 0.000 Зареєстровано
12 Маковецька М. Ф. 0.000 Зареєстровано
13 Мицак М. С. 0.000 Зареєстровано
14 Онисько С. Ю. 0.000 Зареєстровано
15 Пащак А. М. 0.000 Зареєстровано
16 Соколова О. С. 0.000 Зареєстровано
17 Старих П. М. 0.000 Зареєстровано
18 Стефанків Д. В. 0.000 Зареєстровано
19 Тесак В. А. 0.000 Зареєстровано
20 Фецюх О. І. 0.000 Зареєстровано
21 Фещак А. Я. 0.000 Зареєстровано
22 Харкавців Х. С. 0.000 Зареєстровано
23 Хрунь А. М. 0.000 Зареєстровано