Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)
ВМ 20 • БМ 6 • К 14
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Заяв: 12
  • Конкурс на бюджет: 2
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Куліш М. М. 357.560 До наказу (б) 178 179.56
  • Фаховий іспит: 178
  • Середній бал документа про освіту: 179.56
+
2 Карпова В. С. 340.000 До наказу (б) 170 170
  • Фаховий іспит: 170
  • Середній бал документа про освіту: 170
+
3 Якименко Є. Ю. 320.720 До наказу (б) 168 152.72
  • Фаховий іспит: 168
  • Середній бал документа про освіту: 152.72
+
4 Сіренко Д. Є. 303.615 До наказу (б) 173 130.62
  • Фаховий іспит: 173
  • Середній бал документа про освіту: 130.62
+
5 Тищенко І. С. 300.216 До наказу (б) 164 136.22
  • Фаховий іспит: 164
  • Середній бал документа про освіту: 136.22
+
6 Селецький А. С. 287.568 До наказу (б) 160 127.57
  • Фаховий іспит: 160
  • Середній бал документа про освіту: 127.57
+
7 Сільвейстрова К. В. 5.000 Зареєстровано 5
  • Середній бал документа про освіту: 5
8 Змага О. В. 4.489 Зареєстровано 4.49
  • Середній бал документа про освіту: 4.49
9 Миза С. В. 4.022 Зареєстровано 4.02
  • Середній бал документа про освіту: 4.02
10 Великохатько О. О. 3.641 Зареєстровано 3.64
  • Середній бал документа про освіту: 3.64
11 Галаєва І. В. 3.637 Зареєстровано 3.64
  • Середній бал документа про освіту: 3.64
12 Петренко В. А. 3.239 Зареєстровано 3.24
  • Середній бал документа про освіту: 3.24