Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа

Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій • Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 01.09.2019-31.12.2020 (1р 4м)
ВМ 0
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа
  • Заяв: 6
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (іспит) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1 , мін.бал 12
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Гуцуляк Т. В. 179.200 Зареєстровано 164 15.2
  • Фаховий іспит: 164
  • Інші показники конкурсного відбору: 15.2
2 Сухарь Ю. М. 175.400 Зареєстровано 160 15.4
  • Фаховий іспит: 160
  • Інші показники конкурсного відбору: 15.4
3 Погончик Т. П. 175.200 Зареєстровано 160 15.2
  • Фаховий іспит: 160
  • Інші показники конкурсного відбору: 15.2
4 Проданчук Т. Р. 169.600 Зареєстровано 156 13.6
  • Фаховий іспит: 156
  • Інші показники конкурсного відбору: 13.6
5 Карп`юк Л. А. 167.200 Зареєстровано 152 15.2
  • Фаховий іспит: 152
  • Інші показники конкурсного відбору: 15.2
6 Бойко О. К. 13.200 Зареєстровано 13.2
  • Інші показники конкурсного відбору: 13.2