Зачекайте...

181 Харчові технології

Навчально-науковий інститут переробних і харчових виробництв • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 0
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 2
  • Оригіналів: 1
додатковий (залік) , k=0
Фахове випробування , k=1
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Лаптєв Д. В. 311.000 Зареєстровано 141 170
  • фахове: 141
  • Інші показники конкурсного відбору: 170
+
2 Торяник С. О. 160.000 Зареєстровано 160
  • Інші показники конкурсного відбору: 160