Зачекайте...

181 Харчові технології

Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 20 • К 20
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 18
  • Зараховано: 10
  • Оригіналів: 10
Співбесіда (залік) , k=0
Фахове випробування , k=1
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Грищенко Р. О. 10.000 До наказу (к) 5 5
  • Фахове випробування: 5
  • Інші показники конкурсного відбору: 5
+
2 Сорока М. В. 10.000 До наказу (к) 5 5
  • Фахове випробування: 5
  • Інші показники конкурсного відбору: 5
+
3 Пігович К. Г. 8.570 До наказу (к) 4 4.57
  • Фахове випробування: 4
  • Інші показники конкурсного відбору: 4.57
+
4 Іванєєв М. О. 8.410 До наказу (к) 4 4.41
  • Фахове випробування: 4
  • Інші показники конкурсного відбору: 4.41
+
5 Корнійчук І. Ю. 8.250 До наказу (к) 4 4.25
  • Фахове випробування: 4
  • Інші показники конкурсного відбору: 4.25
+
6 Кудінов Є. Д. 8.040 До наказу (к) 4 4.04
  • Фахове випробування: 4
  • Інші показники конкурсного відбору: 4.04
+
7 Карагяур І. А. 7.500 До наказу (к) 3 4.5
  • Фахове випробування: 3
  • Інші показники конкурсного відбору: 4.5
+
8 Борисов В. В. 6.140 До наказу (к) 3 3.14
  • Фахове випробування: 3
  • Інші показники конкурсного відбору: 3.14
+
9 Анточ Д. О. 6.100 До наказу (к) 3 3.1
  • Фахове випробування: 3
  • Інші показники конкурсного відбору: 3.1
+
10 Кокош М. О. 6.000 До наказу (к) 3 3
  • Фахове випробування: 3
  • Інші показники конкурсного відбору: 3
+
11 Ваймер М. С. 0.000 Відмова
12 Кишинівська А. Ф. 0.000 Відмова
13 Долгих В. О. 0.000 Відмова
14 Куюжуклу О. С. 0.000 Відмова
15 Мадоян В. А. 0.000 Відмова
16 Козел М. М. 0.000 Відмова
17 Ліліца Г. П. 0.000 Відмова
18 Неліпович І. О. 0.000 Відмова