Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Молодший спеціаліст (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.09.2019-30.08.2022 (3р 0м)
ВМ 0
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Заяв: 5
  • Оригіналів: 2
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Пархоменко Т. С. 0.000 Зареєстровано
2 Демиденко Д. А. 0.000 Зареєстровано +
3 Бездудна М. М. 0.000 Зареєстровано +
4 Богдан В. П. 0.000 Зареєстровано
5 Лукаш Р. І. 0.000 Зареєстровано