Зачекайте...

181 Харчові технології

Торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування • Молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 10 • К 10
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 7
  • Рекомендовано всього: 7
  • Рекомендован на контракт: 7
Українська мова та література (ЗНО) , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Кердан В. В. 167.892 Рекомендовано (к) 171 157 8.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 171
  • Історія України (ЗНО): 157
  • Середній бал документа про освіту: 8.3
  • РК
2 Шнайдрук Д. А. 128.413 Рекомендовано (к) 129 100 7.4
  • Українська мова та література (ЗНО): 129
  • Історія України (ЗНО): 100
  • Середній бал документа про освіту: 7.4
  • СК
  • РК
3 Марчук О. М. 128.199 Рекомендовано (к) 129 100 7.2
  • Українська мова та література (ЗНО): 129
  • Історія України (ЗНО): 100
  • Середній бал документа про освіту: 7.2
  • СК
  • РК
4 Батюк О. А. 124.542 Рекомендовано (к) 113 121 9.2
  • Українська мова та література (ЗНО): 113
  • Історія України (ЗНО): 121
  • Середній бал документа про освіту: 9.2
  • РК
5 Сидорук А. В. 122.522 Рекомендовано (к) 117 102 7.1
  • Українська мова та література (ЗНО): 117
  • Історія України (ЗНО): 102
  • Середній бал документа про освіту: 7.1
  • СК
  • РК
6 Коломієць Н. І. 121.278 Рекомендовано (к) 122 105 7.9
  • Українська мова та література (ЗНО): 122
  • Історія України (ЗНО): 105
  • Середній бал документа про освіту: 7.9
  • РК
7 Недоля К. В. 117.810 Рекомендовано (к) 109 115 7
  • Українська мова та література (ЗНО): 109
  • Історія України (ЗНО): 115
  • Середній бал документа про освіту: 7
  • РК