Зачекайте...

181 Харчові технології

Інженерно-технологічний факультет • Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2024 (4р 10м)
ВМ 0
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 4
  • Оригіналів: 1
Українська мова та література (ЗНО) , k=0.35
Математика (ЗНО) , k=0.3
Біологія (ЗНО) , k=0.25
Хімія (ЗНО) , k=0.25
Середній бал документа про освіту , k=0.1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Жук К. С. 172.380 Допущено 183 157 155 11.1
  • Українська мова та література (ЗНО): 183
  • Математика (ЗНО): 157
  • Біологія (ЗНО): 155
  • Середній бал документа про освіту: 11.1
  • РК
+
2 Краснокутський В. В. 140.760 Допущено 148 119 136 8.5
  • Українська мова та література (ЗНО): 148
  • Математика (ЗНО): 119
  • Біологія (ЗНО): 136
  • Середній бал документа про освіту: 8.5
  • РК
3 Єрьоміна А. М. 134.250 Допущено 131 104 134 6.8
  • Українська мова та література (ЗНО): 131
  • Математика (ЗНО): 104
  • Біологія (ЗНО): 134
  • Середній бал документа про освіту: 6.8
  • СК
  • РК
4 Марцишин Б. М. 129.744 Допущено 127 107 139 7.9
  • Українська мова та література (ЗНО): 127
  • Математика (ЗНО): 107
  • Біологія (ЗНО): 139
  • Середній бал документа про освіту: 7.9
  • РК