Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2019-31.01.2022 (2р 5м)
ВМ 30 • К 30
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 8
  • Оригіналів: 5
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендован на контракт: 4
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Сасіна І. І. 14.300 Рекомендовано (к) 5 9.3
  • Українська мова (іспит): 5
  • Фахове випробування: 9.3
+
2 Кобилінський М. В. 14.000 Рекомендовано (к) 4 10
  • Українська мова (іспит): 4
  • Фахове випробування: 10
+
3 Біжан В. О. 12.300 Рекомендовано (к) 5 7.3
  • Українська мова (іспит): 5
  • Фахове випробування: 7.3
+
4 Мельник Б. О. 11.300 Рекомендовано (к) 4 7.3
  • Українська мова (іспит): 4
  • Фахове випробування: 7.3
+
5 Притиковський А. В. 0.000 Зареєстровано +
6 Мотрюк В. В. 0.000 Зареєстровано
7 Запопадня О. О. 0.000 Зареєстровано
8 Коваленко Я. В. 0.000 Зареєстровано