Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2019-01.07.2021 (1р 10м)
ВМ 15 • К 15
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 2
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1 , мін.бал 4
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Почиваліна В. В. 15.000 До наказу (к) 8 7
  • Українська мова (диктант): 8
  • співбесіда: 7
+
2 Савчук П. В. 13.000 До наказу (к) 6 7
  • Українська мова (диктант): 6
  • співбесіда: 7
+