Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 01.09.2019-01.03.2022 (2р 6м)
ВМ 45 • К 45
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 7
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендован на контракт: 5
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Савка Б. І. 460.000 До наказу (к) 164 127 8.9
  • Українська мова та література (ЗНО): 164
  • Математика (ЗНО): 127
  • Середній бал документа про освіту: 8.9
  • РК
+
2 Попович О. М. 370.000 До наказу (к) 117 105 6.8
  • Українська мова та література (ЗНО): 117
  • Історія України (ЗНО): 105
  • Середній бал документа про освіту: 6.8
  • РК
+
3 Волошинський І. В. 440.000 Рекомендовано (к) 147 140 7.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 147
  • Історія України (ЗНО): 140
  • Середній бал документа про освіту: 7.3
  • РК
4 Бутинець І. В. 436.000 Рекомендовано (к) 141 140 7.5
  • Українська мова та література (ЗНО): 141
  • Історія України (ЗНО): 140
  • Середній бал документа про освіту: 7.5
  • РК
5 Мороз М. М. 427.000 Рекомендовано (к) 135 140 7.2
  • Українська мова та література (ЗНО): 135
  • Історія України (ЗНО): 140
  • Середній бал документа про освіту: 7.2
  • РК
6 Дзюба О. М. 412.000 Рекомендовано (к) 129 138 6.5
  • Українська мова та література (ЗНО): 129
  • Історія України (ЗНО): 138
  • Середній бал документа про освіту: 6.5
  • РК
7 Кузик Ю. І. 388.000 Рекомендовано (к) 117 119 7.2
  • Українська мова та література (ЗНО): 117
  • Математика (ЗНО): 119
  • Середній бал документа про освіту: 7.2
  • РК