Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа

Факультет управління та бізнес-аналітики • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 20 • К 20
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа
  • Заяв: 7
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 7
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Мисюга З. Д. 174.500 До наказу (к) 170 4.5
  • Організація готельно-ресторанної справи: 170
  • Середній бал документа про освіту: 4.5
+
2 Фрищин В. А. 174.400 До наказу (к) 170 4.4
  • Організація готельно-ресторанної справи: 170
  • Середній бал документа про освіту: 4.4
+
3 Карпів А. А. 164.200 До наказу (к) 160 4.2
  • Організація готельно-ресторанної справи: 160
  • Середній бал документа про освіту: 4.2
+
4 Мамалига С. С. 164.100 До наказу (к) 160 4.1
  • Організація готельно-ресторанної справи: 160
  • Середній бал документа про освіту: 4.1
+
5 Доцяк В. І. 159.700 До наказу (к) 156 3.7
  • Організація готельно-ресторанної справи: 156
  • Середній бал документа про освіту: 3.7
+
6 Гучинська І. С. 153.600 До наказу (к) 150 3.6
  • Організація готельно-ресторанної справи: 150
  • Середній бал документа про освіту: 3.6
+
7 Яровата А. В. 164.000 Рекомендовано (к) 160 4
  • Організація готельно-ресторанної справи: 160
  • Середній бал документа про освіту: 4
+