Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Навчально-науковий інститут технічного сервісу • Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)
ВМ 4 • К 4
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Заяв: 7
Українська мова та література (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Географія (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Кулик Я. О. 149.619 Допущено 129 142 140 7.1
  • Українська мова та література (ЗНО): 129
  • Біологія (ЗНО): 142
  • Географія (ЗНО): 140
  • Середній бал документа про освіту: 7.1
  • СК
  • РК
2 Мамонтова М. В. 144.126 Допущено 143 144 127 9
  • Українська мова та література (ЗНО): 143
  • Біологія (ЗНО): 144
  • Історія України (ЗНО): 127
  • Середній бал документа про освіту: 9
  • РК
3 Деренько О. А. 144.024 Допущено 168 116 154 7
  • Українська мова та література (ЗНО): 168
  • Біологія (ЗНО): 116
  • Географія (ЗНО): 154
  • Середній бал документа про освіту: 7
  • РК
4 Філенко Д. С. 135.558 Допущено 145 123 138 5.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 145
  • Біологія (ЗНО): 123
  • Історія України (ЗНО): 138
  • Середній бал документа про освіту: 5.3
  • РК
5 Мальцева Ю. Д. 134.130 Допущено 137 125 130 7.1
  • Українська мова та література (ЗНО): 137
  • Біологія (ЗНО): 125
  • Історія України (ЗНО): 130
  • Середній бал документа про освіту: 7.1
  • РК
6 Максимов К. Г. 133.722 Допущено 138 122 130 7.7
  • Українська мова та література (ЗНО): 138
  • Біологія (ЗНО): 122
  • Історія України (ЗНО): 130
  • Середній бал документа про освіту: 7.7
  • РК
7 Ткачов В. В. 113.016 Допущено 106 109 104 6.8
  • Українська мова та література (ЗНО): 106
  • Біологія (ЗНО): 109
  • Географія (ЗНО): 104
  • Середній бал документа про освіту: 6.8
  • РК