Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Навчально-науковий інститут технічного сервісу • Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)
ВМ 5 • К 5
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Заяв: 2
Українська мова та література (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Руднєва А. В. 143.208 Допущено 117 155 135 6.5
  • Українська мова та література (ЗНО): 117
  • Біологія (ЗНО): 155
  • Математика (ЗНО): 135
  • Середній бал документа про освіту: 6.5
  • РК
2 Бойко Е. А. 124.746 Допущено 131 119 114 6.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 131
  • Біологія (ЗНО): 119
  • Математика (ЗНО): 114
  • Середній бал документа про освіту: 6.3
  • РК