Зачекайте...

242 Туризм

Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 01.09.2019-10.01.2023 (3р 5м)
ВМ 4 • К 4
Сфера обслуговування / Туризм
  • Заяв: 6
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 60
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Бородаєвський О. В. 201.600 До наказу (к) 182 19.6
  • Фахове випробування: 182
  • Середній бал документа про освіту: 19.6
+
2 Довгаль В. В. 192.100 До наказу (к) 180 12.1
  • Фахове випробування: 180
  • Середній бал документа про освіту: 12.1
3 Пічка С. С. 191.000 До наказу (к) 174 17
  • Фахове випробування: 174
  • Середній бал документа про освіту: 17
+
4 Левченко І. В. 203.100 Рекомендовано (к) 190 13.1
  • Фахове випробування: 190
  • Середній бал документа про освіту: 13.1
5 Шапка А. В. 193.500 Рекомендовано (к) 174 19.5
  • Фахове випробування: 174
  • Середній бал документа про освіту: 19.5
6 Гура В. Р. 16.400 Зареєстровано 16.4
  • Середній бал документа про освіту: 16.4