Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2019м. КиївКиївський державний коледж туризму та готельного господарства

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 01.09.2019-01.02.2022 (2р 5м)
ВМ 5 • К 5
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 6
  • Рекомендовано всього: 6
  • Рекомендован на контракт: 6
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Географія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Яремчук І. В. 445.000 Рекомендовано (к) 144 145 7.6
  • Українська мова та література (ЗНО): 144
  • Історія України (ЗНО): 145
  • Середній бал документа про освіту: 7.6
2 Чекун А. М. 413.000 Рекомендовано (к) 120 143 7
  • Українська мова та література (ЗНО): 120
  • Історія України (ЗНО): 143
  • Середній бал документа про освіту: 7
3 Козлов С. С. 413.000 Рекомендовано (к) 138 135 6
  • Українська мова та література (ЗНО): 138
  • Історія України (ЗНО): 135
  • Середній бал документа про освіту: 6
4 Шпакова Д. В. 412.000 Рекомендовано (к) 117 132 8.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 117
  • Історія України (ЗНО): 132
  • Середній бал документа про освіту: 8.3
5 Васильченко О. О. 369.000 Рекомендовано (к) 109 130 5
  • Українська мова та література (ЗНО): 109
  • Історія України (ЗНО): 130
  • Середній бал документа про освіту: 5
6 Слєпченко О. О. 368.000 Рекомендовано (к) 109 139 4
  • Українська мова та література (ЗНО): 109
  • Географія (ЗНО): 139
  • Середній бал документа про освіту: 4