Зачекайте...

242 Туризм

Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.09.2019-31.03.2023 (3р 7м)
ВМ 1 • К 1
Сфера обслуговування / Туризм
  • Заяв: 3
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 60
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Левченко І. В. 203.100 Рекомендовано (к) 190 13.1
  • Фахове випробування: 190
  • Середній бал документа про освіту: 13.1
+
2 Шапка А. В. 193.500 Рекомендовано (к) 174 19.5
  • Фахове випробування: 174
  • Середній бал документа про освіту: 19.5
+
3 Рогожинський І. Ю. 138.600 Рекомендовано (к) 125 13.6
  • Фахове випробування: 125
  • Середній бал документа про освіту: 13.6