Зачекайте...

015 Професійна освіта

ФІПО Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 9м
ВМ 14 • БМ 1 • К 13
Заяв 2 • Конкурс на бюджет 2
Освіта/Педагогіка / Професійна освіта / Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології / Професійна освіта (Харчові технології)
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендовано на бюджет: 1
Українська мова та література , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Олійник Т. В. 296.000 Рекомендовано (б) 116 180
  • Українська мова та література (ЗНО): 116
  • Технології продукції харчування з основами товарознавства: 180
+
2 Павленко О. Ю. 286.000 Допущено 126 160
  • Українська мова та література (ЗНО): 126
  • Технології продукції харчування з основами товарознавства: 160