Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 2р 5м
ВМ 90 • БМ 15 • К 5
Заяв 40 • Конкурс на бюджет 2.67
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 15
  • Оригіналів: 15
  • Рекомендовано всього: 10
  • Рекомендован на контракт: 10
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Стефанська Ю. П. 320.000 До наказу (б) 130 190
  • Українська мова: 130
  • Фаховий іспит (Організація виробництва, обслуговування та приготування їжі): 190
+
2 Муравець О. О. 318.000 До наказу (б) 150 168
  • Українська мова: 150
  • Фаховий іспит (Організація виробництва, обслуговування та приготування їжі): 168
+
3 Сидорук Р. Ю. 298.000 До наказу (б) 140 158
  • Українська мова: 140
  • Фаховий іспит (Організація виробництва, обслуговування та приготування їжі): 158
+
4 Дерлюк Ю. М. 292.000 До наказу (б) 130 162
  • Українська мова: 130
  • Фаховий іспит (Організація виробництва, обслуговування та приготування їжі): 162
+
5 Касянчук В. Е. 288.000 До наказу (б) 140 148
  • Українська мова: 140
  • Фаховий іспит (Організація виробництва, обслуговування та приготування їжі): 148
+
6 Вишневська О. В. 287.000 До наказу (б) 135 152
  • Українська мова: 135
  • Фаховий іспит (Організація виробництва, обслуговування та приготування їжі): 152
+
7 Приймачук Я. П. 286.000 До наказу (б) 150 136
  • Українська мова: 150
  • Фаховий іспит (Організація виробництва, обслуговування та приготування їжі): 136
+
8 Матвійчук І. В. 284.000 До наказу (б) 130 154
  • Українська мова: 130
  • Фаховий іспит (Організація виробництва, обслуговування та приготування їжі): 154
+
9 Стружук О. О. 283.000 До наказу (б) 125 158
  • Українська мова: 125
  • Фаховий іспит (Організація виробництва, обслуговування та приготування їжі): 158
+
10 Бицюк М. Ю. 282.000 До наказу (б) 130 152
  • Українська мова: 130
  • Фаховий іспит (Організація виробництва, обслуговування та приготування їжі): 152
+
11 Матвійчук А. О. 282.000 До наказу (б) 140 142
  • Українська мова: 140
  • Фаховий іспит (Організація виробництва, обслуговування та приготування їжі): 142
+
12 Білінський М. М. 280.000 До наказу (б) 130 150
  • Українська мова: 130
  • Фаховий іспит (Організація виробництва, обслуговування та приготування їжі): 150
+
13 Ярошевич Р. В. 280.000 До наказу (б) 130 150
  • Українська мова: 130
  • Фаховий іспит (Організація виробництва, обслуговування та приготування їжі): 150
+
14 Велічко І. Ю. 278.000 До наказу (б) 130 148
  • Українська мова: 130
  • Фаховий іспит (Організація виробництва, обслуговування та приготування їжі): 148
+
15 Попіка М. В. 277.000 До наказу (б) 135 142
  • Українська мова: 135
  • Фаховий іспит (Організація виробництва, обслуговування та приготування їжі): 142
+
16 Войтович А. І. 276.000 Рекомендовано (к) 140 136
  • Українська мова: 140
  • Фаховий іспит (Організація виробництва, обслуговування та приготування їжі): 136
17 Кітлер Д. А. 274.000 Рекомендовано (к) 130 144
  • Українська мова: 130
  • Фаховий іспит (Організація виробництва, обслуговування та приготування їжі): 144
18 Тишик Р. М. 272.000 Рекомендовано (к) 140 132
  • Українська мова: 140
  • Фаховий іспит (Організація виробництва, обслуговування та приготування їжі): 132
19 Касюк В. М. 272.000 Рекомендовано (к) 140 132
  • Українська мова: 140
  • Фаховий іспит (Організація виробництва, обслуговування та приготування їжі): 132
20 Кордунова М. А. 270.000 Рекомендовано (к) 120 150
  • Українська мова: 120
  • Фаховий іспит (Організація виробництва, обслуговування та приготування їжі): 150
21 Додь В. В. 270.000 Рекомендовано (к) 130 140
  • Українська мова: 130
  • Фаховий іспит (Організація виробництва, обслуговування та приготування їжі): 140
22 Михалевич Т. В. 268.000 Рекомендовано (к) 130 138
  • Українська мова: 130
  • Фаховий іспит (Організація виробництва, обслуговування та приготування їжі): 138
23 Пивоварчук О. О. 260.000 Рекомендовано (к) 120 140
  • Українська мова: 120
  • Фаховий іспит (Організація виробництва, обслуговування та приготування їжі): 140
24 Воронюк Ю. О. 256.000 Рекомендовано (к) 120 136
  • Українська мова: 120
  • Фаховий іспит (Організація виробництва, обслуговування та приготування їжі): 136
25 Прокопчук Ю. О. 254.000 Рекомендовано (к) 120 134
  • Українська мова: 120
  • Фаховий іспит (Організація виробництва, обслуговування та приготування їжі): 134
26 Ярмолюк Б. В. 322.000 Відмова 170 152
  • Українська мова: 170
  • Фаховий іспит (Організація виробництва, обслуговування та приготування їжі): 152
27 Вітовська А. О. 298.000 Відмова 140 158
  • Українська мова: 140
  • Фаховий іспит (Організація виробництва, обслуговування та приготування їжі): 158
28 Тарасюк М. С. 292.000 Відмова 150 142
  • Українська мова: 150
  • Фаховий іспит (Організація виробництва, обслуговування та приготування їжі): 142
29 Волик Н. А. 287.000 Відмова 125 162
  • Українська мова: 125
  • Фаховий іспит (Організація виробництва, обслуговування та приготування їжі): 162
30 Ковальчук М. О. 275.000 Відмова 125 150
  • Українська мова: 125
  • Фаховий іспит (Організація виробництва, обслуговування та приготування їжі): 150
31 Ковальчук М. С. 269.000 Відмова 125 144
  • Українська мова: 125
  • Фаховий іспит (Організація виробництва, обслуговування та приготування їжі): 144
32 Шнит М. М. 266.000 Відмова 120 146
  • Українська мова: 120
  • Фаховий іспит (Організація виробництва, обслуговування та приготування їжі): 146
33 Кушнірук В. П. 262.000 Відмова 120 142
  • Українська мова: 120
  • Фаховий іспит (Організація виробництва, обслуговування та приготування їжі): 142
34 Бондарук А. В. 252.000 Відмова 120 132
  • Українська мова: 120
  • Фаховий іспит (Організація виробництва, обслуговування та приготування їжі): 132
35 Гнатюк М. В. 134.000 Відмова 134
  • Українська мова: 134
36 Шиворонков В. І. 0.000 Відмова
37 Боговид О. М. 0.000 Відмова
38 Бобик Б. П. 0.000 Відмова
39 Більчук Т. В. 0.000 Відмова
40 Матвіюк І. А. 0.000 Відмова