Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 4м
ВМ 15 • К 15
Заяв 5
Виробництво та технології / Харчові технології
Українська мова та література , k=1 , мін.бал 100
Українська мова та література , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Біологія , k=1 , мін.бал 100
Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
Хімія , k=1 , мін.бал 100
Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Усатенко Т. С. 562.250 Допущено 147 166 9.1
  • Українська мова та література (ЗНО): 147
  • Біологія (ЗНО): 166
  • Середній бал документа про освіту: 9.1
  • РК
2 Чернишев М. Г. 518.250 Допущено 156 125 8.7
  • Українська мова та література (ЗНО): 156
  • Хімія (ЗНО): 125
  • Середній бал документа про освіту: 8.7
  • РК
3 Глевенко А. В. 409.000 Допущено 104 100 7.4
  • Українська мова та література (ЗНО): 104
  • Біологія (ЗНО): 100
  • Середній бал документа про освіту: 7.4
  • РК
4 Пилипенко О. О. 296.500 Відмова 122 6.4
  • Українська мова та література (ЗНО): 122
  • Середній бал документа про освіту: 6.4
  • РК
5 Версетілов В. В. 266.750 Відмова 107 5.3
  • Математика (ЗНО): 107
  • Середній бал документа про освіту: 5.3
  • РК