Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 9м
ВМ 15 • БМ 2
Заяв 7 • Конкурс на бюджет 3.5
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
  • Оригіналів: 1
Українська мова та література , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 125
  • Подано заяв: 10
  • Конкурс на бюджет: 2.5
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендовано на бюджет: 1
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Свинтак В. О. 358.000 Допущено 173 185
  • Українська мова та література (ЗНО): 173
  • Харчові технології: 185
+
2 Корх Т. А. 351.000 Допущено 166 185
  • Українська мова та література (ЗНО): 166
  • Харчові технології: 185
3 Зомбер К. В. 326.000 Допущено 176 150
  • Українська мова та література (ЗНО): 176
  • Харчові технології: 150
4 Кравченко К. С. 290.000 Допущено 150 140
  • Українська мова та література (ЗНО): 150
  • Харчові технології: 140
5 Черненко В. Ю. 283.000 Допущено 118 165
  • Українська мова та література (ЗНО): 118
  • Харчові технології: 165
6 Данілов О. В. 283.000 Допущено 128 155
  • Українська мова та література (ЗНО): 128
  • Харчові технології: 155
7 Лещенко П. В. 170.000 Відмова 170
  • Українська мова та література (ЗНО): 170