Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 1р 9м
ВМ 15 • К 15
Заяв 8
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Оригіналів: 5
Українська мова , k=1 , мін.бал 120
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 120
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Шелковнікова І. О. 0.000 Зареєстровано +
2 Годлевський В. В. 0.000 Зареєстровано +
3 Трохименко О. В. 0.000 Зареєстровано
4 Фоміних І. М. 0.000 Зареєстровано +
5 Рибаченко В. І. 0.000 Зареєстровано +
6 Левківська А. С. 0.000 Зареєстровано +
7 Засоба Д. В. 0.000 Зареєстровано
8 Колесник А. С. 0.000 Зареєстровано