Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 1р 9м
ВМ 0
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу
Українська мова та література , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
додаткове тестування за фахом , k=0
Інші показники конкурсного відбору , k=1
  • Подано заяв: 9
  • Конкурс на бюджет: 4.5
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 7
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
  • Рейтингові списки 2019 року

Заяв ще немає